TERMENI ŞI CONDIŢII

Detalii de aplicare și de cont

Dacă folosiți această publicație și vă creaţi un cont, sunteți responsabili pentru menţinerea confidenţialităţii contului de utilizator și parola și pentru restricţionarea accesului la computer, şi sunteţi de acord să acceptaţi responsabilitatea pentru toate activitățile care au loc în contul sau parola dumneavoastră. Dacă sunteți sub 18, puteți utiliza https://revedunevie.eu/ numai cu implicarea unui parinte sau tutore. L’ÂME DE VIE își rezervă dreptul de a refuza furnizarea oricărei persoane fizice sau juridice, de a refuza servicii, de a anula conturi, şterge sau edita conţinutul, sau de a anula comenzi la discreţia noastră exclusiv. Putem combina informațiile pe care ni le daţi cu informații de la alte companii şi să le folosim pentru a îmbunătăți și personaliza serviciile noastre, conținutul și publicitatea. Acest lucru poate fi, de asemenea, făcut pe bază de reciprocitate. Și din când în când, vom face porțiuni din lista noastră de clienţi disponibili pentru a fi atent analizate de companii, astfel încât să puteți fi contactaţi cu oferte şi informaţii prin poştă, telefon, e-mail sau în alt mod. Dacă nu doriți ca detaliile de nume și adresă să fie puse la dispoziție, nu mai doriți să primiți un catalog AME DE VIE sau doriţi să ne alertaţi cu privire la mesajele duplicat, vă rugăm să ne sunați la numărul nostru de asistenţă telefonică sau la e-mail office@amedevie.com. L’ÂME DE VIE se angajează să respecte confidențialitatea datelor dumneavoastră. O copie electronică a fiecărei comenzi este deținută de L’ÂME DE VIE, dar nu va fi accesibilă pentru dumneavoastră. S-ar putea, de asemenea, să fiţi contactaţi în scopuri de cercetare de piaţă. Sunteţi de acord că putem folosi informaţiile personale furnizate de dumneavoastră, în scopul de a efectua verificări adecvate anti fraudă.

Listă De Adrese

Putem combina informațiile dumneavoastră cu informații pe care le colectăm de la alte companii si să le folosim pentru a îmbunătăți și personaliza serviciile noastre, conținutul și publicitatea. Acest lucru poate fi, de asemenea, făcut pe bază de reciprocitate. Din când în când, vom face porțiuni din lista de adrese disponibile pentru a fi atent verificate de companii. Dacă nu doriți să mai puneți la dispoziție informațiile referitoare la nume și adresă, dacă nu mai doriți să primiți un catalog AME DE VIE sau dacă doriti sa ne alertaţi cu privire la mesajele duplicat, vă rugăm să ne sunați la numărul nostru de asistenţă telefonică sau la adresa de e-mail office@amedevie.com. L’ÂME DE VIE se angajează să respecte confidențialitatea datelor dumneavoastră. Pentru a revizui politica noastră de confidențialitate, vă rugăm să vizitați https://revedunevie.eu/.

Livrare

Livrarea este gratuită pentru toate comenzile de peste ______ euro. Livrarea standard se plătește cu _______ euro și va fi transmisă în termen de ____ zile lucrătoare, în funcție de disponibilitatea de produsele pe care le-au comandat. Vă rugăm să înțelegeți că termenul de expediere va fi mai mare în cazul sărbătorilor locale, sărbătorilor naţionale din România, în weekend-uri şi în perioadele de reduceri. L’ÂME DE VIE își rezervă dreptul de a modifica sau schimba în orice moment oferta de livrare gratuită, dar promitem să ne anunțăm clienții cu cel puțin 14 zile în avans.

Ofertă Coduri De Comandă

Livrare gratuită și alte coduri ofertă de comandă vor rămâne în proprietatea L’ÂME DE VIE, nu sunt transferabile și nu pot fi reproduse în orice formă sau utilizate în combinație cu orice altă ofertă.

Retururi

Puteți returna un produs neutilizat în ______ zile de la primire pentru o rambursare completă (cu condiția ca articolele să fie într-o stare nouă și nefolosite) prin poștă, folosind eticheta de întoarcere de pe verso de la nota de livrare. Taxele poștale trebuie să fie plătite de către expeditor și nu vor fi rambursate de către L’ÂME DE VIE.

Reclamații

Pentru orice reclamație, vă rugăm să vă adresați în scris către L’ÂME DE VIE, Str. Lorem Ipsum nr. 12, Timișoara, România sau prin email la office@amedevie.com. L’ÂME DE VIE consideră reclamațiile dumneavoastră binevenite și învață din acestea. Scopul nostru este să rezolvăm orice reclamație cu promptitudine și în mod amiabil. Toate reclamațiile sunt înregistrate, investigate și primesc un răspuns din partea noastră. Detaliile vor fi oferite în mod corespunzător cazului.

În eventualitatea nedorită că nu vom putea rezolva o reclamație direct cu dvs., aveți dreptul de a vă adresa Platformei Online a UE Pentru Rezolvarea Disputelor la https://ec.europa.eu/odr.

Preţuri

Preţurile citate sunt cele în vigoare în momentul producției. Din cauza unor circumstanţe dincolo de controalele noastre preţurile ar putea fi modificate în sus sau în jos, inclusiv orice altă modificare a ratei taxei pe valoarea adăugată. În cazul în care pentru acest lucru, sau din orice alt motiv, un articol nu este acceptabil, acesta poate fi returnat cu condiția ca acesta să fie trimis înapoi în ______ zile și este în stare nouă, nefolosit. Toate prețurile afișate sunt prețuri de numerar în Euro (€). Ne rezervăm dreptul de a accepta sau de a respinge o comandă în orice moment. Vom solicita plata pentru suma totală la confirmarea comenzii.

Codul De Bune Practici

Ne angajăm să ne ocupăm rapid de orice reclamație și simpatie.

Disponibilitate

Toate comenzile pentru produse sunt în funcție de disponibilitate. În cazul unor dificultăți de aprovizionare, ne rezervăm dreptul de a înlocui un articol cu aceeaşi calitate și valoare egală. Veți fi anunțaţi de astfel de substituire, atunci când faceţi comanda.

Reproducerea Culorilor

Designerii L’ÂME DE VIE au mare grijă cu culorile folosite în colecții. Limitările de reproducere a culorilor și setările de culoare ale ecranului dumneavoastră poate avea o ușoară variație. Fiecare grijă rezonabilă a fost luată pentru a se asigura că descrierile sunt corecte. Cu toate acestea, specificațiile se pot schimba.

Aprovizionare

Ne rezervam dreptul de a refuza să încheiem un contract cu orice persoană sau companie.

Plăţi Prin Card De Credit

Nu acceptăm carduri de credit a căror valabilitate expiră în următoarele CINCI zile. Informațiile referitoare la card sunt verificate de un organism terț iar bunurile sunt trimise numai după primirea autorizației.

Sediul Social

Furnizorul de articole este L’ÂME DE VIE, un brand comercial al L’ÂME DE VIE S.R.L., înregistrat în România.

Lege

Acești Termeni și Condiții vor fi guvernate și interpretate în conformitate cu legea română. Părțile prezintă prin prezentarea la competența instanțelor din România.